سوالات متدوال

 

1- مدت زمان استفاده از فر چقدر است؟
مدت زمان استفاده از فر در اجاق گازهای خانگی 60 الی 80 دقیقه می باشد. اجاق گاز خانگی جوابگوی استفاده طولانی مدت و با تعداد دفعات بالا نبوده و برای این امر باید از اجاق گاز و فرهای صنعتی استفاده كرد.

2- چرا شعله زماندار روشن نمی ماند؟
ابتدا از درست قرار گرفتن سرشعله ها اطمینان حاصل کرده سپس در مدل های تایمر دیجیتالی، علامت دست و در مدل های تایمر لمسی، دکمه ON/OF را بزنید و در مرحله بعد شعله را روشن نمائید.

3- گرمخانه چه مدت غذا را گرم نگه می دارد؟
مدت زمان گرم نگه داشتن غذا در گرمخانه پس از استفاده از فر 40 الی 60 دقیقه می باشد.

4- هنگامی كه شعله ها به سختی روشن یا اصلاً روشن نمی شوند، چه باید كرد؟
کلاهک سرشعله را برداشته، داخل کاسه سرشعله و چینی فندک را تمیز کرده و مجدداً در جای اولیه قرار دهید سپس فندک را امتحان کنید.

5- از چه مواد شوینده ای جهت تمیز کردن صفحه اجاق گاز می توان استفاده كرد؟
برای تمیز کردن صفحه استیل و یا لعاب اجاق از یک تکه ابر آغشته به مایع ظرفشویی و یا پودر لباسشوئی استفاده کنید.
قابل توجه : استفاده از اشیاء زبر و سیمی و یا مواد اسیدی مانند جوهر نمک به صفحه اجاق آسیب می رساند و شرکت در این خصوص مسئولیتی نمی پذیرد.

6- چرا در بعضی مواقع میزان شعله كلاهك ها كم می باشد؟
علت می تواند به خاطر پایین بودن فشار گاز منطقه باشد در غیر اینصورت مشکل با تمیز کردن ژیگلور داخل سرشعله برطرف می شود.

7- آیا اجاق گاز قابلیت اتصال به گاز کپسولی را دارد؟
بله، این عمل باید توسط تکنیسین مجاز شرکت و با استفاده از ابزار استاندارد صورت گیرد.

8- روش استفاده صحیح از اجاق رومیزی شیشه ای (هاب) چیست؟
نصب اجاق باید حتماً توسط نماینده خدمات شرکت انجام گیرد.
هنگام استفاده از اجاق مراقب باشید به هیچ عنوان آب خیلی سرد یا مواد دیگری که باعث ایجاد شوک حرارتی در شیشه می شود، روی صفحه نریزد.
از قرار دادن قابلمه و اجسامی كه بیش از حد سنگین می باشد، بر روی صفحه اجاق گاز خودداری فرمایید زیرا سبب فشار به شیشه و شکستن آن میگردد.
از شیشه در برابر ضربه و برخورد اشیا مراقبت کنید.
جهت نظافت اجاق از مواد اسیدی به هیچ عنوان استفاده نكنید.